Activiteit

  • Jizz-blaster heeft een nieuw item geschreven 7 jaren, 1 maand geleden

    Gezocht:…

    Hoi en wat leuk dat je op mijn profiel geklikt hebt!

    Waarschijnlijk niet geheel zonder reden…

    Wat ik je kan bieden? Geile, exotisch uitziende kerel, niet vies van sex-perimenting, waaronder E-stim en Sounding, ware dekhengst in bed! Doggy-Style is dan ook niet voor niks mijn favoriete positie. Ook aanschouw ik graag mooi gespierde kerels met harde pikken bij wie de voorhuid naar achteren geschoven waardoor de eikel volledig bloot is komen te liggen en hierdoor dus goed zichtbaar is. Ik ben Bi-curious, tikkie exhibitionistisch en heb een open-relatie met mijn vrouw. We spreken regelmatig af met derden.

    Heb ik je belangstelling gewekt? Nou, lees dan lekker door zou ik zeggen…

    Ik wens mezelf niet direct in een een hokje stoppen, om eerlijk te zijn ben ik gewoon mezelf en probeer met volle teugen van seks te genieten. Dit zou ook de reden zijn dat ik graag van twee walletjes snoep.

    Al op vrij jonge leeftijd merkte ik dat mijn belangstelling naar vrouwen maar ook mannen uitging. Zo heeft mijn eigen pik, maar ook die van anderen, mijn hele leven al gefascineerd! Zo vind ik ejaculeerde pikken echt enorm opwindend om te zien, geweldig die ontlading gevolgd door een enorme zaadlozing!
    Uiteraard ben ik zelf ook erg trots op mijn eigen pik, welke ik regelmatig voor de webcam show, wanneer ik deze met een cockring afgebonden heb en hierdoor een enorme erectie kan laten zien naar de buitenwereld met als hoogtepunt mijn eigen ontlading.

    De laatste tijd merk ik dat ik naakt zijn enorm fijn maar ook opwindend vind. Zodoende ben ik s zomers dus regelmatig te vinden aan het naaktstrand in Bussloo.
    Helaas nog nooit aangesproken aldaar…

    Oh, wat ik precies zoek?
    Een relaxte, hygiënisch, niet te oude kerel die mij respecteert zoals ik ben! En nee als ik op sommige niet nader te noemen sites, niet direct wens af te spreken met jan en alleman wens ik niet direct als faker bestempeld te worden. Eerder een kritisch persoon die weet wat hij wil. Mocht je aan bovenstaande eisen voldoen, wellicht kunnen we met elkaar in contact komen en afspreken, mocht het klikken tussen beide.

    Als laatste nog even…
    Mijn stats: 37, 165Mtr, 75Kg, 16cm, bril dragend echter geen baard of snor, volledig intiem geschoren pik en kloten, redelijk onbehaard lichaam.