dad wil telsex

Welkom op het profiel van Basj39, een 116 jarige man uit Amsterdam, gelegen in Nederland.

Basj39 is op zoek naar een leuke dame uit de omgeving Amsterdam die wel in is voor spannend sexcontact.
Er is van alles te beleven in Amsterdam op het gebied van hetero sex. Zo zijn er meerdere openbare sexlocaties voor Amsterdam te vinden.

Om in contact te komen met Basj39 uit Amsterdam heb je een gratis account nodig bij camtation.com. Je krijgt dan de mogelijkheid om op verschillende manieren in contact te komen met Basj39. Zo kun je door middel van tekstberichten sexcontact opnemen met Basj39. Ook bieden wij sexcontact aan via videochat.

Er zijn ook nog andere leuke hetero leden te vinden. Zoek eens in de volgende plaatsen: Haarlem, Naarden, Almere, Utrecht, Amersfoort

Over Amsterdam

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd, ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ en de monding van de Amstel.

De gemeente Amsterdam telt 853.312 (30 april 2017). Groot-Amsterdam telde 1.353.972 inwoners. Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente behoort tot de hoogste ter wereld.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

Bezienswaardigheden in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan 't IJ, Bioscoop en Film Instituut EYE, dierentuin Artis, de Wallen en voor buitenlandse bezoekers de coffeeshops.

Sexlocaties

A10 Amsterdam, afslag Gaasperdam. Met de weg mee, eerste rotonde links. Helemaal uit rijden. T-splitsing over en dan slingerweg afrijden tot het einde aan de linkerkant een grote parkeerplaats. Deze heet Gaasperplas-Zuid, gelegen aan een mooi park.

Parking de Ruygen hoek A4 richting Amsterdam, Den Haag met een beetje mazzel overdag maar meestal 's avonds Den haag / Amsterdam achteraan parkeer van het hotel van der Valk stellen kijken en bekeken worden

A10 Amsterdam, afslag Gaasperdam. Met de weg mee, eerste rotonde links. Helemaal uit rijden. T-splitsing over en dan slingerweg afrijden tot het einde aan de linkerkant een grote parkeerplaats. Deze heet Gaasperplas-Zuid, gelegen aan een mooi park.

Amsterdamse bos. Via de snelweg Schiphol Oost volgen en dan de brug over naar het Amsterdamse bos. 1) Er is een plaats als je richting de geiten boerderij rijd niet de parkeerplaats van de geiten- boerderij maar de volgende links, dat is een hele grote parkeerplaats!! 2) Niet richting geiten boerderij maar dan rechts af de eerste parkeerplaats recht richting aalsmeer. Knipper met je alarmlichten als je iemand zoekt. Hier komen overdag stellen,'s avonds niet.

Profiel

Name

dad wil telsex

Leeftijd

116

Geslacht

Man

Geaardheid

Hetero

Woonplaats Amsterdam, Nederland

Sorry, er is geen activiteit gevonden. Probeer een ander filter.

Oproepjes gemaakt door Basj39

Basj39 heeft momenteel geen oproepjes geplaatst

Oproepjes gemaakt door andere hetero leden

 • Profielfoto
  David
  Geraardsbergen, België (6206 Km)
  Skype
  Zijn hier mensen die zin hebben in Skype? david.anoniem is mijn Skype voeg me gerust toe!
 • Profielfoto
  Hans
  Haarlem, Nederland (6189 Km)
  date
  bi man van 70 zoekt contacten in regio 023
 • Profielfoto
  Paul
  Amsterdam, Nederland (6206 Km)
  Eindhoven
  Stel 44/46 zoekt dame voor trio. Eindhoven, dinsdag 17 juli na 20.00.
 • Profielfoto van big beautiful
  actief 2 weken, 6 dagen geleden
 • Profielfoto van Marley
  actief 3 weken, 3 dagen geleden
 • Profielfoto van kim76
  actief 1 maand, 1 week geleden

%username is lid van deze groepen

Er zijn geen groepen gevonden.

Basj39 volg deze leden

 • Profielfoto van vr25u
  actief 6 dagen, 5 uren geleden
 • Profielfoto van Lotte123
  actief 2 weken, 3 dagen geleden
 • Profielfoto van big beautiful
  actief 2 weken, 6 dagen geleden
 • Profielfoto van Vie
  Vie
  actief 3 weken, 1 dag geleden
 • Profielfoto van kim76
  actief 1 maand, 1 week geleden
 • Profielfoto van FloorV
  actief 1 maand, 3 weken geleden
 • Profielfoto van jennyy
  actief 2 maanden geleden

Leden die Basj39 volgen

 • Profielfoto van Patries
  actief 5 minuten geleden
 • Profielfoto van truckfan
  truckfan - "welke meid heeft zin in cammen op skype? voor interesse doe me PB. GRATIS"Bekijken
  actief 1 uur, 43 minuten geleden
 • Profielfoto van Masterpole
  Masterpole - "@naughtygirl93"Bekijken
  actief 1 dag, 9 uren geleden