Mokwai

Welkom op het profiel van Leon, een 53 jarige man uit Utrecht, gelegen in Nederland.

Ik ben een gescheiden alleenstaande hetero man zonder kinderen die stapelgek op borsten is. Ik vind het heerlijk om lekker lang met borsten te spelen en er ook continu aan te komen en het maakt niet uit of ze klein, groot, staanders, hangers, jong, oud en/of welke vorm dan ook zijn zolang ik er maar me kan spelen, knuffelen, aan zuigen, zachtjes in bijten, kneden en gewoon vasthouden. Het lekkerste vind ik het om een vrouw net zo lang te likken totdat ze op mijn mond klaar komt waarbij ik dan ook haar billen of borsten kneed. Als je interesse hebt stuur me dan gerust een berichtje. Je leeftijd, omvang, afkomst, kleur of religie is niet het belangrijkste zolang ik maar met je borsten mag spelen. Dikke kus op je borsten, Leon.

Leon is op zoek naar een leuke dame uit de omgeving Utrecht die wel in is voor spannend sexcontact.
Er is van alles te beleven in Utrecht op het gebied van hetero sex.

Om in contact te komen met Leon uit Utrecht heb je een gratis account nodig bij camtation.com. Je krijgt dan de mogelijkheid om op verschillende manieren in contact te komen met Leon. Zo kun je door middel van tekstberichten sexcontact opnemen met Leon. Ook bieden wij sexcontact aan via videochat.

Er zijn ook nog andere leuke hetero leden te vinden. Zoek eens in de volgende plaatsen: Driebergen-rijsenburg, Amersfoort, Naarden, Almere, Amsterdam

Over Utrecht

De naam Utrecht is afkomstig van het Latijnse Traiectum en duidt op een plaats waar in de Romeinse tijd de rivier de Rijn doorwaadbaar of over te steken was. De 'U' komt van het Oudnederlandse woord uut, dat 'benedenstrooms' betekent - Utrecht moet dus begrepen worden als 'uit-Trecht'.

Vanwege de Domtoren, beeldmerk van de stad en met 112,32 meter de hoogste kerktoren van Nederland, wordt de stad ook wel Domstad genoemd. Twee andere bijnamen zijn Utreg (in het Stad-Utrechts) en Utka (in de multiculturele straattaal van de Randstad). Tijdens Carnaval heet de stad Utrecht Leemput.

Een inwoner van Utrecht laat zich liever Utrechter dan Utrechtenaar noemen. Dit als gevolg van de zogeheten Utrechtse homoseksuelenaffaire: achter de Dom was er in de achttiende eeuw een geheime ontmoetingsplaats van homoseksuelen (voor wie tussen de kerk en de toren ook een gedenksteen ligt). Toen dit aan het licht kwam en de slachtoffers ter dood veroordeeld werden, werd Utrechtenaar een scheldwoord voor homoseksueel. Inwoners van de stad worden ook wel 'baliekluivers' genoemd, naar de Utrechters die, hangend over de balies van de bruggen van de Oudegracht, de bedrijvigheid in de stad aanschouwden en elkaar ontmoetten.

Profiel

Name

Mokwai

Leeftijd

53

Geslacht

Man

Geaardheid

Hetero

Woonplaats Utrecht, Nederland

Oproepjes gemaakt door Leon

Leon heeft momenteel geen oproepjes geplaatst

Oproepjes gemaakt door andere hetero leden

 • Profielfoto
  Jan
  Lichtervelde, België (6147 Km)
  wie houdt van sexen?
  welke vr wil er eens lekker verwend worden met een zalige body to body massage?
  ik kom na afspraak naar jou toe!
  omgeving west vlaanderen belgie.
 • Profielfoto
  David
  Geraardsbergen, België (6206 Km)
  Skype
  Zijn hier mensen die zin hebben in Skype? david.anoniem is mijn Skype voeg me gerust toe!
 • Profielfoto
  Rischart
  Lommel, België (6281 Km)
  zijn er die klaar komen met mij of af spreken met mij in lommel
  wie kan laat iest weten

%username is lid van deze groepen

 • Groepslogo van Hetero
  active 2 weken, 5 dagen geleden ago

  Een groep voor hetero’s.

  Publieke groep / 307 leden

Leon volg deze leden

Leon volgt momenteel geen leden

Leden die Leon volgen

Leon heeft momenteel geen volgers